Skip to main content

Houd jij van een concrete uitdaging?

Die hebben wij voor jou.

OptInsight zoekt een bureau of een e-commerce professional die aantoonbaar kan bijdragen aan het succes van 1 van haar distributiekanalen, het partnerkanaal met Pipedrive.

Over OptInsight

OptInsight is HET technologie en consulting bedrijf op het gebied van customer data & data privacy.  Wij bieden hierin zowel een state of the art oplossing als ook expertise om bedrijven te helpen klantdata te benutten conform de privacy wetgeving. Tot in de haarvaten van de organisatie. Wij werken voor diverse organisatie zoals Pharma, Banking en Zakelijke dienstverlening.

Pipedrive integratie

Sinds medio dit jaar hebben wij een integratie met Pipedrive, een van ‘s werelds sterkst groeiende sales/crm oplossingen. Inmiddels hebben wij oa in Zweden een partner gevonden die de Zweedse markt bedient.

Vanwege de verwachte groei willen wij vanuit NL meer dedicated aandacht geven aan deze propositie wat moet gaan leiden tot meer blije gebruikers.

Wie zoeken wij

Een partij of professional die:

  • met een bewezen aanpak ervoor zorgt dat alles uit de kast wordt gehaald om dit kanaal sterk te laten groeien;
  • Ervaring en affiniteit heeft met vercommercialiseren software oplossingen;
  • In staat is een omni-channel interactie te realiseren met prospects en klanten;
  • Resultaatgericht deze challenge wilt oppakken;
  • Begrijpt dat marketing belangrijk is maar het uiteindelijk fixt om te converteren naar klanten
  • Goed kan schakelen met ons development team in geval van technische ondersteuning.

Wij zijn uitdrukkelijk niet op zoek naar een CV. Wel naar een leuke en waardevolle introductie via 0615030811 of via martijn@opt-insight.com en daarna een persoonlijke meeting in ons kantoor te Hilversum of in Heemstede.

Leave a Reply