Business Analist/Consultant
(Dutch required)

Product · Hilversum, Noord-Holland

Locatie
Hilversum, Noord-Holland

Afdeling
Product

Contract
Vast 40 uur

Niveau
Mid-level

“OptInsight is opgericht in 2018 met de missie om organisaties te voorzien van toekomstgerichte compliance en data technologie. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot het nummer één platform voor e-consent en persoonlijke data binnen de Pharma en Life Sciences branche.
Wij geloven er sterk in dat persoonlijke gegevens toebehoren aan degene die ze deelt en dat deze data, eenmaal gedeeld, gelijkwaardig, relevant en bovenal verantwoordelijk moeten worden behandeld. Ons platform faciliteert organisaties om duidelijk en transparant te communiceren met hun klanten in overeenstemming met hun persoonlijke voorkeuren en behoeften.”

“Voor ons zijn organisaties, die persoonsgegevens zowel verantwoord als relevant verwerken altijd een stap verder, omdat zij waarde hechten aan én investeren in sterke en eerlijke relaties met hun klanten door mensen en hun gegevens in het hart van de organisatie te plaatsen. Onze overtuiging is gecentreerd rond de overtuiging, dat het opbouwen van vertrouwen met relaties persoonlijke aandacht en respect voor individuele privacy vereist, vooral binnen de Pharma en Life Sciences industrie.”

“Sinds onze start is ons team gegroeid tot meer dan 20 mensen, allemaal met hun eigen uiteenlopende individuele vaardigheden, expertises en achtergronden. We werken grotendeels op afstand en we hebben een kantoor waar we elkaar kunnen ontmoeten en leuke evenementen kunnen organiseren om onze successen samen te vieren!”

opt insight multi channel

Hoe jij betekenis kunt geven aan de rol van Business Analist/Consultant

Om het team te kunnen versterken in de snelle groei die wij als bedrijf doormaken, zijn wij op zoek naar een Business Analist/Consultant. Hoe kun jij betekenis geven aan deze rol? In het kort, door onze interne organisatie te helpen met de uitrol van onze strategische development roadmap én onze klanten bij het implementeren van ons software platform in hun dagelijkse praktijk. Dit doe je met jouw diepgaande kennis van bedrijfsprocessen enerzijds, en IT anderzijds. Verder hecht je waarde aan het samenwerken met collega’s en met klanten binnen uiteenlopende disciplines en bouw je aan zinvolle relaties door oplossingen te creëren die werken.

Hoe vertaalt dit alles zich naar je dagelijkse praktijk? Als Business Analist/Consultant werk je aan je eigen set projecten en schakel je met verschillende interne en externe stakeholders. Zo werk je bijvoorbeeld samen met interne stakeholders om de snelgroeiende organisatie verder te professionaliseren en te optimaliseren. Daarnaast help je (binnen en buiten projecten) door proactief de wensen van onze klanten in kaart te brengen en deze te vertalen naar (generieke) oplossingen. Je bekijkt individuele klantbehoeftes dus ook vanuit een breder perspectief en bent zo in staat oplossingen te bedenken die het gehele OptInsight platform verrijken, zodat we meer klanten tevreden kunnen maken met onze innovatieve oplossingen.

Waar je op voortborduurt

Je brengt ervaring mee in klantgerichte rollen waar je de schakel was tussen de Business en IT. Je hebt eerder aan internationale projecten gewerkt en hebt ervaring met commerciële en compliance processen, bij voorkeur binnen de Pharma & Life Sciences branche, of in vergelijkbare sectoren.

Daarnaast heb je ook een heb je een gedegen basis in:

 • Functioneel ontwerp
 • Business analyses en/of informatie analyse
 • Afstemmen van de implementatie, ondersteuning en bijhouden van projectdocumentatie
 • Een dynamische SaaS software-ontwikkelomgeving
 • Scrum en Agile
 • ITIL
 • Project management control met tools zoals bijvoorbeeld Jira
 • Ervaring met Veeva, OCE en of OneKey (IQVIA) is een pré
 • Engels en Nederlands (gesproken en geschreven)

Hoe wij in jou gaan investeren

Een van onze belangrijkste drijfveren is betekenisvol zijn. Praktisch gezien betekent dit dat we waarde hechten aan persoonlijke relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen. Dat doen we door in contact te blijven, samen uitdagingen aan te gaan en vindingrijk te zijn. En dat alles terwijl we plezier maken! Wij definiëren al deze dingen als de investeringsmentaliteit, dat is uiteraard tweerichtingsverkeer. Wij investeren in elkaar!

Dit is wat je van ons kunt verwachten:

 • Een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat je ook kunt investeren in alle zinvolle dingen buiten het werk
 • Intern groei- en carrièrepad
 • De kans om deel uit te maken van een snelgroeiende technologie scale-up, waar je de kans krijgt om je rol mee vorm te geven en te laten groeien
 • Een persoonlijk ontwikkelingsplan met opleidingen, cursussen en certificaten